background img

Articole noi

Reprogramare mentala pozitiva

Reprogramarea mentala pozitiva

Maestrul spunea ca pacientii sunt parti din tine pe care le constientizezi urmand mai apoi  sa le vindeci…. si asa este. Uneori ne cream o cochilie ca sa ne aparam de noi insine. Si ne aparam atat de tare imprumutand tiparele din jur incat ajungem sa nu mai fim noi. Ajungem sa fim ceea ce vor altii sa fim. Sa uitam cine suntem si in final sa nu ne mai iubim. Incotro suflete? Viata altora este importanta dar mai importanta este a ta. Cum poti pretinde iubirea cand tu nu te iubesti indeajuns? Cum poti darui iubire cand tu nici nu te mai privesti in ochi? Si totusi te amagesti in fiecare zi ca este bine, ca va fi bine. Ei bine, nu!
Astazi vreau sa te hotarasti sa te iubesti pe tine insati inainte de orice ! Vreau sa iti daruiesti iubire in fiecare zi! Si apoi vei putea iubi lumea cu adevarat! Caci fiind iubire vei primi iubire! Sunt atat de multe sabloane pe care le-am preluat cu totii incat nu mai suntem nimic din ceea ce am fost cu adevarat. Pierdem adevarata noastra esenta care este in interior si nu in alta parte! Ceea ce credem ca ESTE e doar ILUZIE!
Fii cu tine, asculta-te, roaga-te, iubeste, miroase florile, asculta vantul si pasarile, lasa-ti fata mangaiata de soare si fa totul ca si cum ar fi ultima ta zi pe Pamant! Nu e greu! E adevarat, uneori nu poti avea tot ce iti doresti dar nu trebuie sa fii trist. Asa a oranduit Doamne Doamne in planul sau, ca nimic sa fie intamplator si firesc si ce credem ca ne lipseste mai mult acel ceva sa vina mai greu, pana cand vom invata atasamentele si iubirea neconditionata.
As vrea sa iti povestesc mai multe, dar este destul de tarziu si miine dimineata o iau de la capat. Imi place ceea ce fac mai mult decat orice si multumesc in fiecare zi pentru asta!Zambeste! Chiar acum porneste catre tine un gand frumos plin de iubire de la mine!
Mai jos ai o meditatie.
REPROGRAMARE
Corpul nostru este un biocomputer, gandurile noasre sunt programul, viata noastra este printarea celor doua.
Schimbati programarea, rescrieti sau modificati programul si va schimbati viata !
Meditatia aduce darul detasarii si devenim martori si creatori, experimentand si traind in cadrul propriei noastre creatii.
Intrucat corpurile fizic si emotional sunt guvernate de corpurile mentale – mintea inalta si cea joasa- in fiecare moment de ACUM, programarea eficienta ne elibereaza si, de asemenea, ne ghideaza in viata.
Draga Dumnezeule Creator Mama/Tata,
Eu cer ca fiecare moment al fiecarei zile sa se desfasoare in concordanta totala si perfecta cu Vointa Divina, in perfecta sincronizare Divina
( Acest program garanteaza indeplinirea cu succes a tuturor viselor si a viziunilor aliniate si ne opreste sa ne intrebam in permanenta, daca “ar trebui” sa facem ceva; ne permite sa stim ca, daca ceva nu se manifesta, inseamna ca nu este in concordanta, sau nu este conform Programarii Divine- deci putem renunta la el )
Eu cer ca tot ce dau altora in fiecare moment sa fie pentru binele maxim al celorlalti si al meu insumi
Eu cer ca toate campurile energetice ale corpurilor mele : fizic, emotional, mental si spiritual sa fie aliniate perfect, pentru ca Sinele meu Divin sa se manifeste constient si pe deplin in planul fizic si in toate planurile existentei, intr-un mod care sa-mi aduca bucurie deplina, liniste, gratie, placere si abundenta.
( Cea mai puternica forta creatoare si de transmutare din intregul univers este cea a Sinelui nostru Divin- sine superior sau monada EU SUNT-. Cerandu-I sa ne reechilibreze, ea o face cu putere si cu bucurie )
ACESTA ESTE PROGRAMUL DIRECTOR- este destinat sa ne ajute sa indeplinim ce dorim sa creem.
Dupa reprogramare trebuie sa fim vigilenti cu gandurile noastre.
Dr. Deepak Chopra spune ca ” celulele sunt doar o memorie imbracata in materie”, a intra in memoria celulara fara o programare precisa, ne deturneaza de la ceea ce avem de facut.
Daca ne straduim sa ne cunoastem Sinele nostru adevarat, sa experimentam nelimitarea, atunci trebuie sa ne concentram asupra Sinelui nostru Divin nemarginit – amintindu-ne, in acelasi timp, ca orice lucru asupra caruia ne concentram creste si devine realitatea noastra.
PROGRAMARE PENTRU NEMARGINIRE
Toate corpurile mele sunt acordate, armonizate, in forma si sanatoase. Ele vibreaza si se exprima in armonie perfecta si sincronizata cu pulsul lui Dumnezeu Creator Mama /Tata.
Acest lucru este adevarat, chiar si atunci cand mananc, dorm, fac exercitii fizice sau meditez.
UN PROGRAM PENTRU SINCRONIZARE
Cer sa mi se reveleze clar urmatorul pas/aspect perfect din planul Divin si sa-mi aduca oamenii perfecti cu care sa realizez crearea si implementarea acestui plan- astfel incat sa se poata manifesta fizic ACUM
Dispun ca Sinele meu Superior EU SUNT sa aduca in constiinta mea constienta toate talentele, darurile si informatiile din toate vietile din trecut, din prezent si din viitor, care imi vor da apoi forta pentru a-mi indeplini in acest plan fizic, ACUM, partea ce-mi revine din Planul Divin
RECREEREA IMAGINII
ACUM, EU comand ca cele 4 corpuri joase ale mele – fizic, emotional, mental si spiritual – sa manifeste pe deplin, in aceasta realitate fizica, imaginea perfecta a calitatilor Divine ale Sinelui meu Superior ( EU SUNT ), sau ale Sinelui meu DIVIN
Iarta-ma!!! Te iubesc! Sufletul meu, iarta-ma, te iubesc!” … stiu ca spunand aceste cuvinte in cateva secunde vor curge lacrimi din suflet, cele mai pure lacrimi…  Imi doresc ca acele lacrimi sa aiba puteri magice, sa aiba puterea de a sterge toata durerea din suflet! Si ceva se schimba, in acel moment, o alta privire, o usurare…  Am constientizat profund durerea, in cele mai diverse forme ale ei, din momentul in care am inceput sa fac terapie, ma gandeam ca nu sunt pregatita, ca nu am experienta maestrilor mei, insa ceva mai presus decat mine mi-a dat curaj, rabdare si intelegere. Minte, trup si spirit fiecare separat si toate impreuna. Atat de complexa aceasta minune a Creatiei, Omul!
Sufletul sufera si se fragmenteaza, iar fiecare parte, poarta o rana care daca nu se va vindeca in timp va crea nefericirea si nu se va putea vindeca … decat constientizand iubirea ….. iertand.  Pentru ca iubirea face minuni, dar iertarea vindeca. 
Iar cand Dumnezeu inchide o usa, El deschide o fereastra!
2014, articole, destainuiri, leacuri babesti, medicina alopata, remedii din plante, sanatate, sanatate verde, sanatateverde, terapii naturiste, 



0 comments :

Trimiteți un comentariu

Imparte informatia cu prietenii tai !

Translate

Gasesti materiale suplimentare in articolele urmatoare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

Sanatateverde - Despre plante

O scurta introduce in lumea plantelor ...

Le intalnim la tot pasul, dar necunoscandu-le nu le dam atentia cuvenita: un fir de iarba, o floare, alt fir de iarba ... si-n seva lor, in substantele active depozitate in "camarile" celulelor pot sta vindecarea multor suferinte, alinarea multor dureri. Asistam in zilele noastra la un paradox: in timp ce utilizarea plantelor medicinale este intr-o vertiginoasa ascensiune(atat ca materie prima, in industria farmaceutica, cat si ca utilizare casnica), tot mai putini sunt cei care le pot recunoaste si cunosc perioada optima de recoltare. Este in mare parte urmarea urbanizarii, ruperea lumii de la legatura initiala cu natura si inchiderea ei in cutii de betoane. Natura a trecut pe locul II, urmand a fi vizitata doar la sfarsit de saptamana si atunci in semn de "multumesc" lasand in urma noastra adevarati munti de gunoaie. Deocamdata natura mai indura si inca ne ofera adevarata izvoare tamaduitoare. Folosirea plantelor medicinale are o veche istorie pe teritoriul tarii noastre, parintele istoriei, Herodot, a scris despre iscusinta geto-dacilor in folosirea lor in multiple afectiuni. Romania are un mediu extrem de favorabil pentru dezvoltarea faunei, poate tocmai de aceea se explica ca in tara noastra traiesc peste 3700 de specii de plante (mai mult de jumatate cat are toata europa) si din care peste 700 au caracteristici medicale. Deci haideti sa descoperim lumea plantelor si impreuna cu ea un nou tip de sanatate... SANATATE VERDE